tisdag 21 september 2010

Drottningens hämnd

Heeej, vi skulle ju börja på en ny saga. Den här sagan handlar om Flora och Emely fast nu är dem 14 och 15 år. Förut var ju Flora 10 och Emely 11. Flora har fått en ny häst som heter  Izza efter Pompom blev påkörd 1 år efter dramat på Pirukai ön. Emely rider med Flora mot Pirukai ön för att kolla hur Ceecil har det. Men plötsligt hoppar en hyena upp på Deep.....

Det var skola. Flora gick och bytte om, åt frukost och bortsade tänderna.
På skolan:-Heej Flora, sa Emely glatt. Dorisen ska ha fest idag, alla är bjudna. Det är typ en maskerad fest, den som klär sig knäppast vinner en resa till Pirukai ön.
Flora stenlade till.
-Pirkuai ön..., sa Flora. Det var tider det. Undra hur Ceecil har det där.
-Mmm, sa Emely. Det får vi veta om vi vinner.
På festen:
- Hahahaha! skrattade Pomis när Flora kom in.
Flora var utklädd till en ketchup flaska och såg jätterolig ut. Emely var en stor glass med clownnäsa.
3 timmar senare:
-Vinnaren som vinner en iPhone 3GS, en häst vid namn Izza och en resa med en kompis till Pirukai ön är...., sa Dorisen i mikrofonen. FLORA!!!
-JAAAAA, skrek Flora när hon tog imot Iphonen och den Fina hästen.
Izza var ett Engelskt fullblod. Världens snabbaste hästras. Den var skimmrande vit och var 167 i mankhöjden. Den påminnde nästan lite om Pompom. Pompom hade blivit påkörd och varit tvungen att avlivas.
Nästa dag_Flora gick in i sitt lilla trästall. Izza var 4 år och Deep var 10 år. Deep stod i Boxen längst in och kollade underligt på när Flora och in med Izza. Flora kammade manen, gav henne mat och lätenne hälsa på Deep. Emely sprang till Deeps box och kramade om honom.
1 timma senare:¨
-Nu rider vi till Pirukai ön, sa Emely och hoppade upp på Deep.
Flora satte på Izza tränset, sadeln och benskydden och hoppade sen upp på Izza. Emely och Flora samckade på hästarna i glaopp. Plötsligt började Deep öka farten så han var nära att komma ikapp. Emely rammlade nästan av. Flora kollade bakåt och såg några hyenor komma efter dem. Hon ökade farten nu med. Och nu gick det riktigt fort. Hon for fram i typ 65 cm i timmen. Flora rotade i fickan i ena handen och ringde Pompomkitty.
-Hej det är Flora, sa Flora i telefonen. Joo, jag rider till Pirukai ön med Izza. Det går inte så bra just nu för vi blir jagade av Hyenor och.....
Längre en så hann inte Flora. En hyena hoppade på på Deep. Och Deep fallde ihop.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hej!
Här får ni skriva komentarer till oss!
Vi godkänner bara snälla och trevliga komentarer.
Ni får alldirg alldrig svära eller hota oss!
Då ligger ni illa till!

Skriv lugnt hälsingar Emely101 och Flora555!